IJspiste opende zijn deuren met Showteam Ice Fantillusion 13/12/2013

Met een spetterende show van het "Showteam Ice Fantillusíon" met Kevin Van Der Perren en Jenna McCorkell en hun show “World of color” opende de Halse ijspiste zijn deuren. Tot en met 12 januari kan er nog geschaatst worden op de overdekte ijspiste op het Halse Stationsplein.

De officiële opening gebeurde met het ”Showteam Ice Fantillusion” met Kevin Van Der Perren en Jenna McCorkell. Door de besparingen heeft het lang aan een zijden draadje gehangen of de ijsshow er wel zou komen. Topschaatsers gaven het beste van zichzelf en oogsten heel war applaus. Kevin, en zijn vrouwtje Jenna speelden de hoofdrol.
Halle Events VZW organiseert dit jaar de vijfde editie van Halle Schaatst op het stationsplein. Mede dankzij Satellite Ice blijft het grootste eindejaarsevenement van de streek verder groeien. Halle krijgt niet drie, maar 4 weken schaatsplezier, van vrijdag 13 december 2013 tot en met zondag 12 januari 2014.
De grootste troef van Halle Schaatst is dat zij beschikken over een overdekte schaatspiste, weer of geen weer, in Halle kan altijd geschaatst worden. Voor en na kan je terecht in de gezellige kerstkroeg.
De schaatspiste is 800m² groot, 1 van de grootste in België. Een schaatsbeurt kost 6 euro.
(Felix merckx) - editiepajot

 

website